START STORYTELLING  

and step into the life of your dreams

Hi! This is Yvette, and the page you are visiting as well as the online courses are currently only available in Dutch. When the English versions are up and running you'll find them right here!

Basiscursus
Storytelling

In deze negendelige training leer je hoe je een krachtig verhaal opbouwt. Wat is een goed begin? Hoe behoud je de rode draad? Wat vertel je wel en niet? Welke elementen moeten er in je verhalen terugkomen om de meeste impact te maken? Lees hier meer en ontdek waarom verhalen voor jou het verschil gaan maken.

 

Verdiepingscursus Storytelling

Heb je de basics van Storytelling onder de knie? Leer in de verdiepingscursus welke twee woorden je nooit gebruikt in een verhaal, welke ijzersterke alternatieven er zijn om een verhaal een verrassende opbouw te geven en wat de meest gemaakte fout in storytelling is... zodat jij die nooit meer maakt.

Pro Training
​Storytelling

De meest krachtige Storytelling begint bij het overal kunnen zien en herkennen van een verhaal en dat is precies wat je leert in deze Pro Training. En: hoe test je de impact van je verhaal eigenlijk? Welke rol speelt tijd in verhalen? Plus: kom alles te weten over de Reis van de Held, de meest krachtige universele Storytelling tool die er is.

Storytelling
Business School 

Heb je een verhaal, een boodschap waarvan je weet dat het mensen gaat helpen? Dat kun je niet negeren, je moet er iets mee.. maar mogelijk loop je nog ergens in vast. Bij het starten van je bedrijf, misschien juist bij het doorgroeien ervan óf bij het inzetten van jouw authentieke verhalen waarmee je jouw klant ook echt bereikt en raakt.

 

Als je er klaar voor bent je verhaal te gaan vertellen en je business groter te maken dan geef ik je in dit drie maanden programma alle praktische tools over storytelling en leer je hoe jij vanuit je verhaal je bedrijf opbouwt en dat bedrijf in de wereld zet. Jouw verhaal, jouw bedrijf, jouw podium! Van starten naar een ton omzet, van workshops naar een uitverkocht theater. Binnen twee jaar realiseerde ik deze resultaten door het gebruik van Storytelling en die resultaten zijn ook voor jou beschikbaar.

 

Als storyteller en businesscoach hielp ik honderden ondernemers met hun eigen groei en in dit programma heb ook jij toegang tot al mijn kennis, lessen en vaardigheden om jouw eigen boodschap met de wereld te gaan delen.

Theater
Storytelling Masterclass

Een meesterlijke Storytelling masterclass live opgenomen in het theater!
In deze Masterclass leer je in vijf videomodules hoe je er voor zorgt dat jouw verhaal vleugels krijgt. 

Praktische tools, voorbeelden, magische verhalen, meditaties en muziek: 
je vindt het allemaal in deze vijfdelige niet te missen Storytelling Masterclass vanuit het theater.

© Copyrights by House of Story 2020 All Rights Reserved.
Photography by Lieke Anna Photography, Thomas Koerts Photography