In jouw verhaal schuilt de kracht voor je werk en je zichtbaarheid.

 

 

Wat nou als je dat verhaal kon inzetten om naar voren te stappen?

Mijn naam is
Yvette van den Berg en ik kan je daarbij helpen

Onweerstaanbaar authentiek

Wanneer ik mensen ontmoet, ben ik benieuwd naar hun verhaal. Wie zijn ze, welke avonturen beleven ze, wat is hun passie, en hoe gebruiken ze die in hun werk? Ik geniet ervan het innerlijk vuur van mensen volop te zien branden. Om experts in organisaties naar voren te zien stappen. Om ondernemers het verhaal van hun bedrijf vol passie te zien vertellen.

 

Degenen die dat goed kunnen trekken daarmee met gemak heel veel klanten aan. Logisch: ze laten hun talent zien en mensen haken nu eenmaal heel graag aan bij een krachtig verhaal. Zoals Simon Sinek ook zegt: 'Mensen kopen niet wat je doet, maar waarom je het doet.' En die waarom blijkt uit je verhalen. Bovendien verbinden we ons via verhalen aan elkaar en aan een groter geheel. Het vormt en hechte band tussen ons en de luisteraar. Maar veel vaker vertellen ondernemers hun persoonlijke verhaal helemaal niet. Soms missen ze gewoon wat vertel-techniek. Soms missen ze focus of moed. En wat me echt raakt: soms houden ze zichzelf klein. Overigens gebeurt dit in het bedrijfsleven *exact* hetzelfde.

 

Waarom niet?

Soms vragen vrouwen mij: “Waarom zou ik met mijn verhaal het podium op stappen?” Ik wil het graag omdraaien: “Waarom niet?”. Want jij als professional hebt iets unieks bij te dragen in jouw vakgebied. En ook daarbuiten. Jij kunt mensen helpen met jouw verhaal. Alleen denken wij vrouwen al snel ‘Ach, dat zal wel meevallen.’ Zonde. Want jouw onderneming wordt er beter van als jij het podium pakt. De mensen om je heen worden er beter van. En bovendien: jij wordt er gelukkiger van. En dat podium pakken hoef je echt niet te doen met het vertellen van de grootste gemene deler. Krachtiger is het vertellen van dat hele unieke: het kleinste gemene veelvoud. Maar hoe doe je dat?

 

Mijn ervaring

Het kan nu beter dan ooit. Want juist nu zoveel taken en informatiestromen worden overgenomen door het internet zoeken we meer dan ooit naar unieke persoonlijkheden die vooral waarde toevoegen door anders te denken dan anderen.

 

Die dingen doen op een manier die bij hen past. Die precies zijn wie ze zijn, met alle geweldige talenten en kwaliteiten die daarbij horen. Met de moed en de juiste techniek om dat ook echt te laten zien en horen. 

Official Bio

Yvette is als Chief Storyteller afgestudeerd aan de Storytelling Academy, universitair afgestudeerd Musicoloog (MA), een ervaren docent, trainer en coach. In vier jaar tijd werkte ze met honderden ondernemers, professionals in het bedrijfsleven en gerenommeerde sprekers aan hun verhaal, zette ze vijf keer een uitverkocht Storytelling Event in het theater neer en groeide haar bedrijf uit tot een tonnenbedrijf. Ze is een graag geziene spreker/trainer bij diverse evenementen. Daarnaast staat ze onder haar andere naam 'MOJRA' op het podium met eigen theatershows vol verhalen, Spoken Word poëzie, (Keltische) muziek en zang. Naast Storyteller helpt ze als businesscoach andere ondernemers om hun bedrijf een enorme groei te laten maken door hun authentieke verhaal aan de basis van hun onderneming te zetten.

After Movie Storytelling Avond

30 november 2017

Copyrights 2019. All Rights Reserved By Mojra Yvette. | Webdesign: Bianca Elzinga