Online

 

Vergroot je authenticiteit, impact en bereik met één van mijn
online trainingen! Van praktische training in Storytelling
technieken tot het opzetten van je unieke business vanuit je
eigen authentieke verhaal. Of je jouw verhaal al met de wereld
deelt of je verhaal pas net begint te voelen en ontdekken.
Waar

je ook staat: je vindt hier alle storytelling-tools die jíj nodig hebt.

Basiscursus Storytelling

In deze negendelige training leer je hoe je een krachtig verhaal opbouwt. Wat is een goed begin? Hoe behoud je de rode draad? Wat vertel je wel en niet? Welke elementen moeten er in je verhalen terugkomen om de meeste impact te maken? Lees hier meer en ontdek waarom verhalen voor jou het verschil gaan maken.

 

Verdiepingscursus Storytelling

Heb je de basics van Storytelling onder de knie? Leer in de verdiepingscursus welke twee woorden je nooit gebruikt in een verhaal, welke ijzersterke alternatieven er zijn om een verhaal een verrassende opbouw te geven en wat de meest gemaakte fout in storytelling is... zodat jij die nooit meer maakt.

Pro Training Storytelling

De meest krachtige Storytelling begint bij het overal kunnen zien en herkennen van een verhaal en dat is precies wat je leert in deze Pro Training. En: hoe test je de impact van je verhaal eigenlijk? Welke rol speelt tijd in verhalen? Plus: kom alles te weten over de Reis van de Held, de meest krachtige universele Storytelling tool die er is.

Storytelling Business School

Heb je een verhaal, een boodschap waarvan je weet dat het mensen gaat helpen? Dat kun je niet negeren, je moet er iets mee.. maar mogelijk loop je nog ergens in vast. Bij het starten, juist het doorgroeien óf bij het inzetten van jouw authentieke verhalen waarmee je jouw klant ook echt bereikt en raakt.

 

Als je er klaar voor bent je verhaal te gaan vertellen en je business groter te maken dan geef ik je in dit drie maanden programma alle praktische tools over storytelling en leer je hoe jij vanuit je verhaal je bedrijf opbouwt en dat bedrijf in de wereld zet. Jouw verhaal, jouw bedrijf, jouw podium! Van starten naar een ton omzet, van workshops naar een uitverkocht theater. Binnen twee jaar realiseerde ik deze resultaten door het gebruik van Storytelling en die resultaten zijn ook voor jou beschikbaar.

 

Als storyteller en businesscoach hielp ik honderden ondernemers met hun eigen groei en in dit programma heb ook jij toegang tot al mijn kennis, lessen en vaardigheden om jouw eigen boodschap met de wereld te gaan delen.

Theater Storytelling Masterclass

Live opgenomen in het theater! In deze Masterclass leer je in vijf videomodules hoe je er voor zorgt dat jouw verhaal vleugels krijgt.

Copyrights 2019. All Rights Reserved By Mojra Yvette. | Webdesign: Bianca Elzinga