Dit is jouw tijd om naar voren te stappen.

 

Ik help je met het vatten van jouw kern, jouw rode draad, en deze  onweerstaanbaar authentiek uitdragen zodat je echt gehoord wordt.

 

Mijn kracht is het vinden van de verrassende wending. Het 'waarom nou juist jij'. Dat geeft je een verhaal. Dat verhaal weten geeft je vertrouwen en een voorsprong op de rest. Je stapt naar voren en inspireert anderen om ook in actie komen.

 

Ik heb op deze manier voor vele zelfstandigen en experts binnen organisaties hun impact en groei vergroot en hun positionering verbeterd. Klaar om ook naar voren te stappen?

START. YOUR. STORY. 

Vraag de GRATIS videotraining Storytelling aan.

Het geheim van iedere superster is het hebben van een uniek verhaal.

En jij hebt ook een uniek verhaal. Niet alleen over de inhoud, maar ook over het waarom. Waarom die inhoud, en belangrijker: waarom jij. Dat verhaal mag sterker naar voren.

 

Ik geef jou de tools én het zelfvertrouwen om vanuit jouw authentieke verhaal naar voren te stappen.

 

Jij wordt een business superstar. Zodat jij jezelf echt kunt laten zien en onderscheiden.

 

Niet alleen met wat je kunt, maar vooral ook met wie je bent. 

 

Je hebt niet alleen een verhaal, je bént je eigen verhaal. Laat je horen.

Waarom gaat storycoaching voor jou het verschil maken?

Jouw werk heeft niet alleen inhoudelijke kenmerken, maar ook een uniek verhaal. Het verhaal van wie jij bent. Jóuw verhaal. Jouw verhaal en jouw werk zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. En precies door jouw unieke verhaal ben je onderscheidend van anderen in jouw werkveld. Dat is wat mensen echt raakt. Je wilt je verhaal dus strategisch inzetten!

 

En natuurlijk is jouw verhaal nog helemaal niet klaar. Je bent onderweg! Als je weet waar je naartoe gaat geeft je dat ook nog eens een super scherpe focus voor je volgende stappen.

 

Ready for some storytelling? Let's go.

Haal jij al het meeste uit jouw verhaal? Stap naar voren.

In een wereld waarin informatie voor het oprapen ligt is het vermogen om je verhaal te vertellen een steeds belangrijker wordende vaardigheid.

 

Thought Leaders stappen naar voren met een unieke visie en zetten informeren om naar inspireren. En van wie word je klant? Aan wie geef je de klus? Aan degene die je het meest inspireert. 

 

Voor zelfstandigen is het hebben van een krachtig verhaal de basis van hun werk: het is wat jou onderscheidend maakt en wat mensen raakt.

 

Van experts in organisaties wordt meer gevraagd dan alleen inhoudelijke kennis. Om door te groeien wordt verwacht dat je iets extra's meebrengt: een unieke kijk op zaken, een unieke persoonlijkheid, een uniek verhaal. Dat je ook nog eens met zelfvertrouwen kunt overbrengen.

 

Woorden zijn krachtig; jouw verhaal is krachtig. Mensen sluiten zich nergens zo graag bij aan als bij een inspirerend verhaal. Het is herkenbaar en creëert echte verbinding. Ik leer je hoe je zo'n verhaal in jezelf vindt, opbouwt en onweerstaanbaar authentiek overbrengt.

 

Met mij werken betekent leren hoe jij naar voren stapt, je identiteit in woorden vat en jouw persoonlijke verhaal strategisch voor je werk inzet. Voor meer diepgang. Meer impact. Meer groei. Meer podium

 

En ja, dat mag, want wie jij bent doet er toe.

Live your story

Martine de Troije-Wouters

www.martinedetroije.nl

"Met Yvette aan je verhaal werken is serious business en een feestje tegelijk. Hoe Yvette het voor elkaar krijgt om zo mooi, zo duidelijk en zo krachtig een verhaal te vatten, is heel bijzonder. En dan was het nog wel míjn verhaal ook! Het vatten van je verhaal kan ik iedereen aanraden. Het is de basis van waaruit je werkt, van waaruit je leeft, van wie je bent. En Yvette begeleidt je daarin op een hele fijne een professionele manier. Wat een vakvrouw!"

Glancy van Elst

www.glancy.nl

"Yvette is een fantastische vrouw die met heel veel passie en enthousiasme werkt.
Ze is een topper op haar vakgebied en leert mensen met praktische tips hun verhaal op een krachtige manier neer te zetten. Ik ben zwaar onder de indruk van haar en haar werk en kan het een ieder aanbevelen om met haar te werken want ze heeft ook nog eens een hele fijne energie waar je gewoon bij wilt zijn en die je om je heen wilt voelen."

Linda Snijders

www.yoursecondyou.nl

"Ik wou geen verkooppraatje of opsomming van mijn achtergrond op m’n website, maar een inspirerende tekst waarin mijn persoonlijkheid en karakter duidelijk naar voren zou komen. Ik vertelde mijn verhaal en ze wist zo de essentie eruit te halen! Ik vond het erg inspirerend om met Yvette te kunnen samenwerken. Als ik, in de toekomst, nog iets wil doen met storytelling, dan weet ik wie ik ga bellen!" 

Start vandaag nog met storytelling

Vraag de gratis driedelige videotraining aan

Wat maakt een verhaal krachtig? Wat vertel je wel en niet? En welke structuur maakt dat jouw lezer of luisteraar zich altijd aangesproken voelt? Welke technieken dat zijn en hoe jij ze toepast leer je in deze gratis trainingsvideo’s, afkomstig uit de basiscursus Storytelling.

 

Geef jouw verhalen direct meer impact en start vandaag nog!

Yvette verzorgde Storytelling trainingen, workshops en coaching voor o.a. de volgende organisaties:

Copyrights 2019. All Rights Reserved By Mojra Yvette. | Webdesign: Bianca Elzinga